Körömápolási

Ápolt körmök mutató jó testápolási, egészségügyi. Megfelelő ellátás, valamint ésszerű kezelése a köröm a köröm csökkentheti a problémát. A betartását bizonyos alapvető szabályokat, akkor képes lesz arra, hogy a sérülések elkerülése érdekében a Köröm aktív.

foto7Ha a téma a „köröm” a kérdés, ami gyakran a feltételek „manikűr” , „pedikűr”. Mint a manikűr egy szépségápolás a kezét, majd a körmök, pedikűr a láb érdekel, a köröm.

Karbantartási körömápolási a gyógyszertár, gyógyszertár széles körű kozmetikai termékek. Tápláló krémek a bőr, ami körülveszi a köröm, stretch, megvédi a kiszáradástól. Köröm krémek, Nagelöle, ezért értékes hozzájárulást a gondját a bőr, a köröm nem támogatja ezeket a termékeket. Mert az emberi köröm csak nagyon alacsony szintű kövér, hozza extra Zsír a körmök alig kozmetikai előny.

A szögek állnak a keratin egy Fehérje, amely tartalmaz sok kén-szilícium. Aki azt akarja, hogy a körmei valami Jó, nagyon sajnálom létrehozása Nagelkur ezeket az ásványi anyagokat. Ásványi anyagok, mint például a szilícium-dioxid (szilícium), vagy a kén erősíti a köröm szerkezete, valamint támogatják a Köröm.

Ez vágás köröm

A basic program a köröm érdekel, hogy áll a Trim, majd Tisztítsa meg a köröm. Bár úgy hangzik, nagyon egyszerű, meg kell vizsgálni, óvatos kezelés a körmök. De melyik eszköz vágás jogot, hogy a köröm? Olló, körömvágók, vagy egy fájl? Erre a kérdésre majd külön a szellemek véleményét a szakértők eltérnek. Egy ponton, de mindenki egyetért: a legtöbb kíméletes módon Köröm rendszeres körömreszelő kell csökkenteni, hogy kezelni olló vagy körömvágók felesleges lenne. El kell kezdeni valami durva fájl, ami készült üveg, vagy kerámia, fém körömreszelő, ezzel szemben, tabu. A második szakaszban lehet hozni egy vékony köröm fájl körmök formára. Felkészülni köröm legyen száraz, mindig kezdve a szélétől a közepe.

A körmök nőnek hosszú időn túl hosszú fájlok, akkor foglalható le még egyszer egy ollót. A jó munka, a Vágás után kell használni a fájlt. Legyen óvatos, amikor a Vágás, hogy egy éles köröm clipper elkerülése érdekében a vedlés a körmök. Ha a köröm nagyon hosszú, egyszerre túl nehéz Vágás, használjon fogót. Amikor a köröm ő ellensúlyozni kell kötni a végét a köröm, hogy az élvonalban. Mert ha ezzel a módszerrel a nyomtatás alkalmazása esetén fennáll a veszélye, hogy a köröm fog áttörni az élvonalbeli, vagy mozog. Ez az oka annak, hogy a használata a köröm knipsers csak kivételes esetekben kell tennie. Essek kamerák, valamint lehetővé teszi a könnyű köröm rendszeres körömreszelő körül.

Ez A Rövidülés:

Alapvetően, ovális alakú köröm lesz, hegyes körmök, éppen ellenkezőleg, a lehető legegyszerűbb. Köröm nem túlnyúlnak a lábujjak a domb, mint ő megzavarhatja a végét a köröm könnyen ütés vagy nyomás.

foto8

Takarítás körmök

Tisztítsa meg a körmök könnyen mossa a kezét, az enyhe szappanos egy köröm ecset. Ha a szennyeződés alatt a szabad széle a köröm felhalmozódott kell távolítani a műanyag vagy fa botok. Mert a túl sok „Ausschaben” egy fém fájl kár veszélyét, hogy a köröm a felszín alatt. Kár belül a szerkezet a köröm volt a kockázata a fertőzés baktériumok vagy gombák.

A kutikula

Ha a kutikula néhány milliméterrel meghaladja a köröm elég, a köröm tűnhet, kócos, vizuálisan pedig elveszti ovális alakú. A kutikula kell vágni ollóval, csak finoman tolni. Mert ez megakadályozza, hogy egy fontos védő funkció, hogy a baktériumok, gombák vagy vírusok behatolni a köröm. Vissza kell dia egy mA-egy pálca a rózsafa, vagy egy speciális eszköz, gumi talp. Mindenesetre, ne használjon olyan éles tárgyat, tudnak bőr, köröm a köröm mátrix bántani. Az utóbbi vezethet visszafordíthatatlan kár, hogy a Köröm. Ha vastagabb, vagy sűrűn nőtt körömágyat, tartsd meg a körömágyat korábban Nagelöl által macerációs vagy rövid ujjak, a meleg vizet.